Het NFPC Dokkum is een unieke en energieke groep jonge muzikanten en maakt deel uit van de Nederlandse topkorpsen. Het NFPC zoekt altijd de balans tussen 'plezier'en 'presteren'. Met hun oneindige enthousiasme weet het NFPC het publiek te vermaken met een show, drumbattle, concertprogramma en veel meer mogelijkheden.


Wat doen wij als NFPC?

NFPC Dokkum heeft vele opties te bieden om aan het publiek te laten zien. In de winter nemen ze deel in het Indoor Percussion programma van het CGN, waarbij ze een indoor show instuderen. Na de winter wordt dit project doorgetrokken naar de zomer en uitgebreid, zodat er een volwaardige zomershow onstaat.
 

Drumline programma

Het NFPC Dokkum verzorgt ook optredens met alleen de drumline. Verschillende slagwerk nummers worden vol enthousiasme ten hore gebracht aan het aanwezige publiek. Doordat deze optredens om een 'lossere' manier worden uitgevoerd, ontstaat er een gezellige sfeer onder het publiek.
 

Concertprogramma

Ook het concertprogramma is één van de opties die tot het NFPC Dokkum behoren. De drumline samen met het melodische slagwerk verzorgen een stilstaand optreden en laten verschillende en bekende melodieën en ritmes horen. 
 

Drumbattles

Nieuw in de afgelopen jaren ontstaan zijn de drumbattles. In 2019 is het NFPC hier mee begonnen en dit bleek een groot succes. Samen met een tegenstander wordt er een echte battle gehouden, waar men afwisselend een slagwerknummer uitvoerd. Aan het einde van de battle wordt er een winnaar gekozen. 

Het NFPC Dokkum staat garant als een waardevolle vertegenwoordiger en een fijne afwisseling op taptoes, streetparades, dorpsfeesten en noem maar op. De keuze is groot en het NFPC weet altijd weer een oplossing te vinden om een waardig en gezellig optreden te verzorgen.

Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je een keer langs komen en/of wil je ons boeken? Neem dan contact op via onze contactpagina.