Een feest op Koningsdag

Nadat er de afgelopen 2 jaar geen feestelijkheden konden worden gehouden op Koningsdag, was het afgelopen woensdag weer zover. We mochten weer optreden met Koningsdag! ’s Ochtends hebben we samen met de Stedelijke Harmonie van Dokkum de aubade verzorgd bij het stadshuis in Dokkum. ’s Middags was het tijd voor de drumline van het NFPC om het publiek te vermaken met een rondgang door de binnenstad van Dokkum. Vele mensen waren in de stad te vinden en genoten van het optreden van de drumline. Na de rondgang voegde de pit van het NFPC zich erbij en werd er een concert programma uitgevoerd op de Markt. Hier werden verschillende nummers uitgevoerd, onder andere de nummers I don’t care en Booray. Na afloop was het weer tijd voor de drumline om een rondje door de stad te gaan maken als afsluiting van ons optreden met Koningsdag.
 
In de afgelopen weken werd de nieuwe huisstijl van het NFPC gepresenteerd. Op Koningsdag was de primeur om de nieuwe huisstijl en logo’s te tonen aan het publiek in Dokkum.
 
Wil je op de hoogte van alle activiteiten van het NFPC, volg ons dan op Facebook en Instagram, @nfpcdokkum. Check ook onze nieuwe website, nfpcdokkum.nl

Bekijk hier de foto's
En hier een video

27 april 2022